2021-10-06

Praktiska hyllor i köket

by admin
Categories: Köket, Tips
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

Du har kanske, som de flesta, ett kök som inte riktigt stämmer överens med din drömbild. Det kanske är för mycket prylar i lådorna, för många saker framme på bänken, eller alltför få förvaringsutrymmen. Vad ditt problem än må vara så ska inte ditt intresse för matlagning behöva lida för det. Här är några lösningar som kan hjälpa dig.

Rörlighet, hyllor och förvaring

Något som vi måste börja med att ta upp är rörligheten i köket. Det går nämligen inte att organisera dina redskap, kryddor, dukningsartiklar eller något annat förrän du vet hur du vill kunna röra dig. Har du exempelvis ett uttag i ett hörn där din kaffekokare måste stå? Ställ då kopparna i skåpet över den så att du har nära tillgång. Detsamma gäller alla andra saker du har. Skapa ett flow som fungerar i vardagen.

Det andra vi vill tipsa om är att införa smart förvaring. Här är hyllor ett perfekt alternativ då de går att sätta på varenda väggyta du har över. Mellan en spishäll och ett skåp kan det se fantastiskt ut, till exempel. Detta kan även möjliggöra en bättre rörlighet om du anser dig sakna förvaring någonstans där det hade passat.

Kolla på nätet och beställ hem hyllor till ditt kök, och öka rörligheten redan idag.


Comments closed