2021-03-26

Inred en bar eller café

by admin
Categories: Dryck, Mat
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

Driver du en bar eller ett café? Eller jobbar du på ett där du tycker att inredningen kan förbättras? Då ska vi ge dig lite tips på vad som kan göras för att skapa en mer trivsam atmosfär. Först och främst kan du ta en titt på vilka möbler ni har, behöver de uppdateras? Du kan enkelt hitta passande möbler på nätet. Lite mysiga fåtöljer och bekväma stolar kan göra susen för inredningen.

Dekorera väl

Det behöver inte kosta en massa att skapa en unik och fin inredning i din bar eller på ditt café. Gör det gärna lite personligt med mysiga kuddar och filtar om någon skulle känna sig lite frusen. I baren är belysningen väldigt viktig, den ska inte vara för skarp utan ge ett varmt ljus.

När du ska dekorera din verksamhet är det viktigt att sakerna du väljer passar in i temat i övrigt. Om du har en 80-talsbar ska det inte finnas en massa moderna inredningsdetaljer utan satsa helt på 80-talet. Ett café kan gärna inredas med gröna växter och det är också snyggt med vaser fyllda med kaffebönor eller gamla tekoppar. Känn efter hur du skulle vilja att ett café eller en bar skulle se ut för att du skulle trivas.


Comments closed